Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Jeg har valgt at sætte farten helt ned

Efter en længere periode hvor jeg en gang imellem har stillet mig selv spørgsmålet: ”Er det det her jeg gerne vil lave”, begyndte min krop at besvare spørgsmålet. Jeg oplevede ganske enkelt at blive små-sløj; snue, hoste, problemer med ørerne, hovedpine o.l. og samtidig begyndte mit humør at svinge. Det som jeg rent rationelt havde skubbet væk, ved at fokusere på, at jeg nu fik gang i forretningen igen, gjorde min krop mig tydeligt opmærksom på: Jeg trivedes ikke med det som jeg lavede, rent arbejdsmæssigt.

Efter en tur hos lægen, som ikke kunne finde noget umiddelbart galt med mig, tog jeg en lang samtale med en god ven. Det var en samtale som kom vidt omkring, men vigtigst af alt, så blev jeg klar over at der er nogle helt grundlæggende ting som jeg ikke trives med i min arbejdsmæssige hverdag. Lige konkret hvad kunne jeg ikke sætte en finger på, men det underbyggede blot, at det var på tide at finde ud af det. Da jeg kom hjem kiggede jeg tilfældigvis på mit sidste blog-indlæg her på bloggen, og så var jeg ikke i tvivl om det mere – for jeg havde jo selv skrevet det: ”sæt hastigheden ned og giv dig selv mere tid”. Jeg besluttede derfor at opsige min kontrakt med MacMann Berg og, for en gang skyld, sætte farten ned – helt ned.

Lige nu ved jeg ikke hvad jeg vil med mit arbejdsliv, og jeg er derfor nødt til at give mig selv tid til at dykke ned i de dybere lag og finde ud af og ind til, hvad det egentlig er, at jeg brænder for og hvad det er, som giver mig lyst og energi i mit arbejdsliv.

At stirre ud i det uendelige

At stirre ud i det uendelige

At dykke ned i de dybere lag, er ikke noget man gør fra den ene dag til den anden. Det kræver at man kommer helt ned i tempo og får ro til at fokusere uden at blive forstyrret. I denne proces er naturen et ”naturligt” aktiv for mig: At gå en tur, løbe et orienteringsløb, gå ud og arbejde i efterårshaven eller tage ud i vores egen skov og bare være.

For mig er det også nødvendigt at komme væk fra dagligdagen, og ikke være bundet af daglige rutiner og ting der skal gøres – i hvert fald i en periode. Min plan er derfor at tage væk i en lille uges tid til et sted, hvor naturen er lige udenfor døren. Et sted hvor jeg kan finde ind i min egen rytme og tømme og fylde hovedet med tanker. Et sted hvor jeg kan gå udenfor, sætte mig ned og bare stirre ud i det uendelige – hvis jeg har behov for det.

Egentlig har min beslutning ikke været svær. Det er dog aldrig let at gennemføre en sådan beslutning, men valget har været let, da min krop simpelthen sagde stop. Reelt tror jeg, at man skal tage sig tiden til at se ned i de dybere lag, og finde ind til om det man har gang i, reelt er godt for en selv, så man også er i stand til at have glæde og overskud, som man kan dele med sine nærmeste. Alt for tit er det vores arbejdsliv som bliver prioriteret og mistrives vi i og med vores arbejdsliv, kan det have store konsekvenser for os selv og dermed vores nære relationer, vores familie. Det var det ved at få for mig.

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

VIGTIGT! For at kunne fortsætte, skal du lige løse følgende regnestykke (så vi ved du ikke er en maskine) :-)

Hvad giver 15 + 6 ?
Please leave these two fields as-is:

(Spamcheck Enabled)

Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.